Προηγμένες Τεχνολογίες Υπολογιστών και ΠληροφορικήςΤο ΠΜΣ «Προηγμένες Τεχνολογίες Υπολογιστών και Πληροφορικής» απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν ισχυρά εφόδια για απασχόληση στον κλάδο της πληροφορικής, όπως των δικτύων των υποδομών, της εκπαίδευσης και της βιομηχανίας.

Η δομή του μεταπτυχιακού προγράμματος βασίζεται στην προώθηση τεχνολογιών αιχμής στο χώρο της πληροφορικής και αντανακλάται στους διδάσκοντες του προγράμματος οι οποίοι είναι καταξιωμένοι καθηγητές της Ελλάδος και του Εξωτερικού με διεθνή αναγνώριση στον γνωστικό τους τομέα.

Παράλληλα, η στενή συνεργασία με Βιομηχανίες, Επιχειρήσεις, Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και Ερευνητικά Κέντρα αποτελούν ένα στρατηγικό εφόδιο για μας, ώστε να συνδέσουμε τους αποφοίτους μας με την παραγωγική διαδικασία και το χώρο εργασίας, ενισχύοντας την επαγγελματική απορρόφηση των αποφοίτων μας αλλά και την εξωστρέφεια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.

Πιστεύουμε ότι μετέχοντες στο ΜΠΣ θα έχουν σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με αντίστοιχους μεταπτυχιακούς φοιτητές προγραμμάτων λόγω των γνωστικών εφοδίων που τους παρέχονται αλλά κυρίως λόγω της στενής σύνδεσης των γνώσεων με την παραγωγή.

Το σημαντικότερο εφόδιο που κάποιος θα πάρει από το ΜΠΣ σχετίζεται αφενός με την διεύρυνση των γνωστικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων του, αλλά κυρίως με τη διεύρυνση της δεξιότητας της κριτικής σκέψης, της επίλυσης προβλημάτων και της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Στοχεύουμε στο να αποτελέσει το παρόν Μεταπτυχιακό το εφαλτήριο εξέλιξης για κάθε απόφοιτο μας στον ακαδημαϊκό ή τον επαγγελματικό στίβο παρέχοντας του τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσει τα οράματά του και να τα πλησιάσει περισσότερο.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω οι σπουδές σας στο πρόγραμμα να είναι ευχάριστες και εποικοδομητικές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος
Καθηγητής Αύγουστος Α. Τσινάκος

ΤΕΙ ΑΜΘ

2510462177

2510462148

www.teiemt.gr

info@teiemt.gr

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

2510462328 

2510462317

noc.teikav.edu.gr

noc@teiemt.gr

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

2510462361/362

2510462364

Σύνδεσμος

 sitisi@emt.ihu.gr stegasi@emt.ihu.gr

 

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

2510462151

2510462352

work.teiemt.gr

work@teiemt.gr

Copyright © 2015 - 2016 ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης | Ανάπτυξη ιστοσελίδας: Cloudmate Web Services