Φοιτητική ΜέριμναΣύμφωνα με τον Ν. 1404/1983 σε κάθε Ιδρυμα υπάρχει Φοιτητική Λέσχη που έχει σκοπό την υλοποίηση των φοιτητικών παροχών και διευκολύνσεων και γενικότερα τη μέριμνα για τη διαβίωση, την πολιτιστική καλλιέργεια και την άθληση των φοιτητών.

Η φοιτητική λέσχη μεριμνά για την σίτιση και στέγαση των φοιτητών και τη χορήγηση υποτροφιών και ατόκων δανείων στους φοιτητές, με κριτήριο την οικονομική τους κατάσταση σε συνδυασμό με την επίδοσή τους στις σπουδές.

Στους φοιτητές παρέχονται ακόμα: Πλήρης ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη (Π.Δ. 185/1984) και διευκολύνσεις για τις μετακινήσεις τους σε όλη την διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Λεπτομερείς πληροφορίες για τις παροχές της Φοιτητικής Λέσχης του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δίνονται από τη γραμματεία της Φοιτητικής Λέσχης που βρίσκεται στο ισόγειο της εστίας Φ1.

Οι παροχές στους φοιτητές χορηγούνται μόνο εφόσον η διάρκεια των σπουδών τους δεν υπερβαίνει την κανονική διάρκεια (6 εξάμηνα) περισσότερο από 50%. Το εστιατόριο της Φοιτητικής Λέσχης βρίσκεται στο ισόγειο της εστίας Φ2.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΔΙΠΑΕ.

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12-01-2024

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μετεγγραφέντες φοιτητές και μόνο, να υποβάλλουν αίτηση ΣΤΕΓΑΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, σκαναρισμένα και σε pdf μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegasi@emt.ihu.gr. 

Παρακάτω θα βρείτε ως επισύναψη σε ηλεκτρονική μορφή την Αίτηση Στέγασης(παρακαλείσθε για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων),  και το «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης». Η αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή.

Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 28η Ιανουαρίου 2024 και ώρα 23.59 ή οποία θα τηρηθεί αυστηρά.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν θα αξιολογηθεί καμία αίτηση πέραν της παραπάνω προθεσμίας.

Αναλυτικές οδηγίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και για τον τρόπο συλλογής και κατάθεσής τους παρατίθενται στο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης»  το οποίο συντάχθηκε από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας.

Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης 

 

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20-11-2023

 

Ανακοινώνεται προς όλους τους ενδιαφερόμενους φοιτητές πως την Πέμπτη 16/11/2023 επικυρώθηκαν οι πίνακες δικαιούχων Στέγασης από την Εφορεία Φοιτητικών Εστιών με την υπ’αριθμ. 1/16-11-2023 Συνεδρίαση της, τόσο για την Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη όσο και για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας.

 Σύνδεσμος: αποτελέσματα για τη Στέγαση

 

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24-10-2023

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με Δελτίο Τύπου (24-10-2023) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, την υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, θα επιτρέπει, εκ νέου, από την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 το σύστημα για τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση εντός της προηγούμενης προθεσμίας (27/9-03/10).

Μπορείτε να βρείτε το Δελτίο Τύπου στο σύνδεσμο:
https://www.minedu.gov.gr/rss/56880-24-10-23-anoikse-ek-neou-apo-simera-24-10-to-systima-gia-to-stegastiko-epidoma-akadimaikoy-etous-2022-2024

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24-10-2023

 Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τη Στέγαση Πανεπιστημιούπολης Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο excel θα βρείτε 4 φύλλα. Το 1ο φύλλο περιέχει τους επιτυχόντες στο σύνολο, το 2ο φύλλο περιέχει τους προπτυχιακούς επιτυχόντες, το 3ο φύλλο περιέχει τους επιτυχόντες Β' Κύκλου σπουδών (μεταπτυχιακοί-διδακτορικοί φοιτητές) και το 4ο φύλλο περιέχει τους απορριφθέντες. Η κατάταξη τους έχει γίνει βάσει της μοριοδότησης που έχει θεσπιστεί σύμφωνα με τον Κανονισμό των Φοιτητικών εστιών του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Όλοι οι φοιτητές βάσει του αρ. πρωτοκόλλου που τους έχει αποσταλεί θα ελέγξουν αν η αίτησή τους έχει εγκριθεί ή απορριφθεί.

Στους απορριφθέντες εκτός από τον αρ. πρωτοκόλλου, το αεμ και τη σχολή, αναφέρεται και ο λόγος απόρριψής τους.

 Σύνδεσμος: αποτελέσματα για τη Στέγαση

 

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18-09-2023

 Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα για τη Στέγαση Πανεπιστημιούπολης Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο excel θα βρείτε 4 φύλλα. Το 1ο φύλλο περιέχει τους επιτυχόντες στο σύνολο, το 2ο φύλλο περιέχει τους επιτυχόντες προπτυχιακούς φοιτητές, το 3ο φύλλο περιέχει τους επιτυχόντες Β' Κύκλου σπουδών (μεταπτυχιακοί-διδακτορικοί φοιτητές) και το 4ο φύλλο περιέχει τους απορριφθέντες. Η κατάταξη τους έχει γίνει βάσει της μοριοδότησης που έχει θεσπιστεί σύμφωνα με τον Κανονισμό των Φοιτητικών εστιών του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Όλοι οι φοιτητές βάσει του αρ. πρωτοκόλλου που τους έχει αποσταλεί θα ελέγξουν αν η αίτησή τους έχει εγκριθεί ή απορριφθεί.

Στους απορριφθέντες εκτός από τον αρ. πρωτοκόλλου, το αεμ τη σχολή και το εξάμηνο φοίτησης, αναφέρεται και ο λόγος απόρριψής τους. Όσοι απορριφθέντες έχουν ελλειπή δικαιολογητικά τους δίνεται μια τελευταία διορία μέχρι της 23/10/2023 (24/10/2023 θα αναρτηθούν τα τελικά αποτελέσματα) να προσκομίσουν αυτά που απαιτούνται για να επανεξεταστεί η αίτησή τους και αναλόγως να μπουν ή όχι στους επιτυχόντες.

Από αύριο το τμήμα μας θα αρχίσει να ενημερώνει τους φοιτητές που είναι επιτυχόντες να έρθουν να παραλάβουν κλειδί και να τακτοποιηθούν σε δωμάτιο. Σημαντική υπενθύμιση είναι πως ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι επιτυχόντες οφείλουν να προσκομίσουν εκτυπωμένα όλα τα δικαιολογητικά που κατέθεσαν μέσω email στο stegasi@emt.ihu.gr είτε μένουν για πρώτη φορά στις εστίες είτε μένουν από προηγούμενα έτη.

 Σύνδεσμος: προσωρινά αποτελέσματα για τη Στέγαση

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 27-09-2023

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ 27/09/2023 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 03/10/2023 ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ (30/6-03/8)

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25-09-2023

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές (πρωτοετείς και μη), να υποβάλλουν αίτηση ΣΙΤΙΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής σίτισης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://sitisi.ihu.gr/

Η εφαρμογή θα παραμείνει ανοικτή για υποβολή αιτήσεων από 25/09/2023 έως και 31/10/2023 και ώρα 23.59.
Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής δυσκολεύεται στην διαδικασία κατάθεσης αίτησης σίτισης μέσω της εφαρμογής μπορεί να προσέλθει στο γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας για να βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση της αίτησης του υπό την προϋπόθεση να έχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή σε αφαιρούμενο δίσκο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουν αίτηση σίτισης οι φοιτητές μέσω της εν λόγω εφαρμογής είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής τους από την αρμόδια γραμματεία τους, να τους έχει αποσταλεί δελτίο ενεργοποίησης και να έχουν ενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους. Για την σωστή κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών μπορείτε να συμβουλευτείτε το επικαιροποιημένο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης» Υπενθυμίζουμε ότι πέραν των παραπάνω ημερομηνιών η εφαρμογή θα είναι κλειστή και δεν θα είναι δυνατόν να κατατεθεί καμία αίτηση.

Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25-09-2023

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρωτοετείς φοιτητές και μόνο, να υποβάλλουν αίτηση ΣΤΕΓΑΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, σαρωμένα και σε pdf μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegasi@emt.ihu.gr

Παρακάτω θα βρείτε ως επισύναψη σε ηλεκτρονική μορφή την Αίτηση Στέγασης(παρακαλείσθε για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων), και το «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης». Η αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή. Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 15η Οκτωβρίου 2023 και ώρα 23.59 η οποία θα τηρηθεί αυστηρά. Υπενθυμίζουμε ότι δεν θα αξιολογηθεί καμία αίτηση πέραν της παραπάνω προθεσμίας καθώς επίσης και αιτήσεις μη πρωτοετών φοιτητών. Αναλυτικές οδηγίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και για τον τρόπο συλλογής και κατάθεσής τους παρατίθενται στο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης» το οποίο συντάχθηκε από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας. Όσον αφορά τη βεβαίωση σπουδών επειδή είναι πιθανόν να αργήσει η αποστολή της στους πρωτοετής φοιτητές από τις αρμόδιες γραμματείες, μπορούν οι φοιτητές να αποστείλουν την αίτηση και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά σε αρχικό στάδιο και όταν την παραλάβουν να την αποστέλλουν και αυτήν συμπληρωματικά.

Αίτηση Στέγασης (doc)

Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08-09-2023

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές που δεν είναι πρωτοετείς και δεν κατέθεσαν αίτηση έως 02 Ιουλίου 2023, να υποβάλλουν αίτηση ΣΤΕΓΑΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, σκαναρισμένα και σε pdf μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegasi@emt.ihu.gr

Στην ιστοσελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας του Δι.Πα.Ε. (https://www.ihu.gr/anakoinoseis-foititikis-merimnas) θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή η Αίτηση Στέγασης (παρακαλείσθε για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων), και το «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης». Η αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή. Παρακαλείσθε για τη χρήση του ιδρυματικού σας email για την αποστολή των αιτήσεων. Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 18η Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 23.59 Υπενθυμίζουμε ότι πέραν αυτής της ημερομηνίας καμία αίτηση φοιτητή που δεν είναι πρωτοετής δε θα αξιολογηθεί. Αναλυτικές οδηγίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και για τον τρόπο συλλογής και κατάθεσής τους παρατίθενται στο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης» το οποίο συντάχθηκε από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας.

Αίτηση Στέγασης (doc)

Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 04-07-2023

Το τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας σας ενημερώνει ότι έχει ανοίξει η πλατφόρμα για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα (https://stegastiko.minedu.gov.gr/). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 03/08/2023.

Έπειτα από την οριστικοποίηση της αίτησης, τα απαιτούμενα από την πλατφόρμα δικαιολογητικά (εάν υπάρχουν) θα αποστέλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο stegastikoepidoma@emt.ihu.gr αναγράφοντας ως θέμα τον εξαψήφιο Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών είναι η 31/8/2022. Μετά  από συνεννόηση που είχαμε με την οικονομική υπηρεσία του ιδρύματος μας ενημέρωσαν πως για την ταχύτερη αποπληρωμή του στεγαστικού επιδόματος στους δικαιούχους συνιστάται χωρίς να είναι υποχρεωτικό ο λογαριασμός τράπεζας που θα δηλωθεί για την καταβολή χρημάτων να ανήκει σε συστημική τράπεζα και όχι σε τράπεζα εξωτερικού ή μη συστημική τράπεζα (τηλ. υπευθύνου οικονομικής υπηρεσίας κ. Πασσαλίδου Όλγα 2510462152). 

Για ερωτήσεις σχετικά με το στεγαστικό επίδομα μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2510462361 τις εργάσιμες ώρες 11.00-13.00 . Στην περίπτωση αποστολής δικαιολογητικών σε διαφορετικό email ή χωρίς τον εξαψήφιο Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης, θα υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις στην επεξεργασία της αίτησης (δυσχέρεια ταυτοποίησης) ή και απόρριψη της αίτησης.

Ένσταση-αίτηση θεραπείας μπορεί να υποβάλλει οποιοσδήποτε αιτείται του στεγαστικού επιδόματος, εντός προθεσμίας ενός μήνα από τη γνωστοποίηση, είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, είτε από την
παρακολούθηση της πορείας της αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του απορριπτικού αποτελέσματος, το οποίο προέκυψε είτε από τον ηλεκτρονικό έλεγχο, είτε από τον έλεγχο των υπηρεσιών
του Ιδρύματος. Η ένσταση-αίτηση θεραπείας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση 
 stegastikoepidoma@emt.ihu.gr αναγράφοντας ως θέμα τον εξαψήφιο Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης και επισυνάπτονται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την απόδειξη των ισχυρισμών του αιτούντος. Οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ιδρύματος μπορεί να ζητήσουν οποιοδήποτε πρόσθετο δικαιολογητικό κρίνουν απαραίτητο για την εξέταση
της ένστασης-αίτησης θεραπείας. Παρακάτω επισυνάπτεται η Αίτηση Ένστασης που πρέπει να συμπληρωθεί.

 Εγκύκλιος στεγαστικού επιδόματος

ΕΝΣΤΑΣΗ – ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (docx)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08-06-2023

Σχετικά με την κατάθεση αιτήσεων σίτισης μέσω της εφαρμογής σίτισης (https://sitisi.ihu.gr/) για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, λόγω του ότι δόθηκε παράταση από την ΑΑΔΕ για την κατάθεση φορολογικών δηλώσεων για το φορολογικό έτος 2022 μέχρι της 31/07/2023, ανακοινώνονται τα κάτωθι:

1) Η ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων σίτισης θα παραμείνει αυστηρά μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 23.59 σύμφωνα με τις προηγούμενες σχετικές ανακοινώσεις.

2)Όσοι φοιτητές δεν προλαβαίνουν να έχουν στη κατοχή τους τα απαραίτητα εκκαθαριστικά μέχρι την παραπάνω ημερομηνία οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση, να πάρουν οπωσδήποτε αριθμό πρωτοκόλλου από την εφαρμογή καταθέτοντας αρχικά τα αντίστοιχα εκκαθαριστικά του προηγούμενου φορολογικού έτους(2021). Ο αρμόδιος αξιολογητής θα τους επισημάνει μέσω της εφαρμογής ότι πρέπει να επισυναφθούν τα φετινά εκκαθαριστικά δίνοντας τους παράταση να τα επισυνάψουν εκ νέου όταν τα έχουν μέσω της εφαρμογής.

 

Υπενθυμίζουμε ότι η εφαρμογή μετά τις 02/07/2023 θα είναι κλειστή και ΚΑΝΕΝΑΣ φοιτητής δεν θα μπορεί να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, παρά μόνο να επανυποβάλλει δικαιολογητικά που ήταν ελλειπή (π.χ. εκκαθαριστικά)  μετά από μήνυμα που θα του έχει σταλεί από αρμόδιο αξιολογητή

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12-05-2023

 Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι εγγεγραμμένοι φοιτητές, να υποβάλλουν αίτηση ΣΙΤΙΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής σίτισης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://sitisi.ihu.gr/ 

 Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής δυσκολεύεται στην διαδικασία κατάθεσης αίτησης σίτισης μέσω της εφαρμογής μπορεί να προσέλθει στο γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας για να βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση της αίτησης του υπό την προϋπόθεση να έχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή σε αφαιρούμενο δίσκο. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουν αίτηση σίτισης οι φοιτητές μέσω της εν λόγω εφαρμογής είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής τους από την αρμόδια γραμματεία τους, να τους έχει αποσταλεί δελτίο ενεργοποίησης και να έχουν ενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους. Για την σωστή κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών μπορείτε να συμβουλευτείτε το επικαιροποιημένο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης». Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 2η Ιουλίου 2023 και ώρα 23.59 η οποία θα τηρηθεί αυστηρά

 Υπενθυμίζουμε ότι πέραν αυτής της ημερομηνίας η εφαρμογή θα είναι κλειστή και δεν θα είναι δυνατόν να κατατεθεί καμία αίτηση από κανέναν φοιτητή ενώ τον Οκτώβριο θα είναι ανοιχτή μόνο για τους νέους εισακτέους φοιτητές του επόμενου ακαδημαϊκού έτους.

 

Εγχειρίδιο σιτισης 2023(pdf)

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25-04-2023

Παρακαλείσθε, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, όπως υποβάλετε αίτηση ΣΤΕΓΑΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, σκαναρισμένα και σε pdf μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegasi@emt.ihu.gr.

Η αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή. Παρακαλείσθε για τη χρήση του ιδρυματικού σας email για την αποστολή των αιτήσεων. Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται ως η 2η Ιουλίου 2023 και ώρα 23.59. Αναλυτικές οδηγίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και για τον τρόπο συλλογής και κατάθεσής τους παρατίθενται στο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης» το οποίο συντάχθηκε από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας.

Αίτηση_στεγασης2023(doc)

Αίτηση_στεγασης2023(pdf)

Εγχειρίδιο στέγασης 2023(pdf)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20-02-2023

Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα για τη Σίτιση Πανεπιστημιούπολης Καβάλας των μετεγγραφέντων φοιτητών και όσων δεν κατέθεσαν αίτση στις προηγούμενες προθεσμίες για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο excel θα βρείτε όλες τις εγκεκριμένες αίτησεις. Οι φοιτητές με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου που πήρανε από την εφαρμογή σίτισης θα επιβεβαιώσουν αν είναι στους δικαιούχους. 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08-02-2023

Σας ενημερώνουμε πως η εφαρμογή σίτισης θα παραμείνει ανοικτή για τους φοιτητές του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Καβάλας μέχρι την Δευτέρα 13/02/2023 και ώρα 23.59 για κατάθεση αιτήσεων σιτισης από τους μετεγγραφέντες φοιτητές του ΔΙ.ΠΑ.Ε. αλλά και όσοι εγγεγραμένοι φοιτητές ενδιαφέρονται και δεν κατέθεσαν αίτηση μέχρι σήμερα. Εξυπακούεται πως όσοι έχουν καταθέσει αίτηση για το εν λόγω έτος και έχει εγκριθεί ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://sitisi.ihu.gr/

Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής δυσκολεύεται στην διαδικασία κατάθεσης αίτησης σίτισης μέσω της εφαρμογής μπορεί να προσέλθει στο γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας για να βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση της αίτησης του υπό την προϋπόθεση να έχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή σε αφαιρούμενο δίσκο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουν αίτηση σίτισης οι φοιτητές μέσω της εν λόγω εφαρμογής είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής τους από την αρμόδια γραμματεία τους, να τους έχει αποσταλεί δελτίο ενεργοποίησης και να έχουν ενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους.

Για την σωστή κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών μπορείτε να συμβουλευτείτε το επικαιροποιημένο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης».

http://www.teikav.edu.gr/.../images/news/2022/EYDSit23.pdf

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20-01-2023

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές (μετεγγραφέντες και μη), να υποβάλλουν αίτηση ΣΙΤΙΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής σίτισης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://sitisi.ihu.gr/

Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής δυσκολεύεται στην διαδικασία κατάθεσης αίτησης σίτισης μέσω της εφαρμογής μπορεί να προσέλθει στο γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας για να βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση της αίτησης του υπό την προϋπόθεση να έχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή σε αναιρούμενο δίσκο.

 Απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουν αίτηση σίτισης οι φοιτητές μέσω της εν λόγω εφαρμογής είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής τους από την αρμόδια γραμματεία τους, να τους έχει αποσταλεί δελτίο ενεργοποίησης και να έχουν ενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους.

Για την σωστή κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών μπορείτε να συμβουλευτείτε το επικαιροποιημένο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης».

Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 7η Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 23.59 η οποία θα τηρηθεί αυστηρά.

Υπενθυμίζουμε ότι πέραν αυτής της ημερομηνίας η εφαρμογή θα είναι κλειστή και δεν θα είναι δυνατόν να κατατεθεί καμία αίτηση.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ_ΣΙΤΙΣΗΣ_2023

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μετεγγραφέντες φοιτητές και μόνο, να υποβάλλουν αίτηση ΣΤΕΓΑΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, σκαναρισμένα και σε pdf μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegasi@emt.ihu.gr.

Παρακάτω θα βρείτε ως επισύναψη σε ηλεκτρονική μορφή την Αίτηση Στέγασης(παρακαλείσθε για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων),  και το «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης». Η αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή.

Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 28η Ιανουαρίου 2023 και ώρα 23.59 ή οποία θα τηρηθεί αυστηρά.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν θα αξιολογηθεί καμία αίτηση πέραν της παραπάνω προθεσμίας.

Αναλυτικές οδηγίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και για τον τρόπο συλλογής και κατάθεσής τους παρατίθενται στο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης»  το οποίο συντάχθηκε από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας.

 

ΑΙΤΗΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗΣ_2023 (PDF)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ_ΣΙΤΙΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗ_2023

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ (30/11/2022)

Ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα για τη Σίτιση Πανεπιστημιούπολης Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο excel θα βρείτε 4 φύλλα. Το 1ο φύλλο περιέχει τις εγκεκριμένες αιτήσεις που κατατέθηκαν μέσω email (sitisi@emt.ihu.gr) , το 2ο φύλλο περιέχει τις εγκεκριμένες αιτήσεις που κατατέθηκαν μέσω μέσω της εφαρμογής σίτισης ( https://sitisi.ihu.gr/ ), το 3ο φύλλο περιέχει τις απορριπτέες αιτήσεις που κατατέθηκαν μέσω email (sitisi@emt.ihu.gr) καθώς και τις αιτήσεις που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά, και το 4ο φύλλο περιέχει τις αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά που κατατέθηκαν μέσω της εφαρμογής σίτισης ( https://sitisi.ihu.gr/ ) .

Όλοι οι φοιτητές βάσει του αρ. πρωτοκόλλου που τους έχει αποσταλεί θα ελέγξουν αν η αίτησή τους έχει εγκριθεί ή απορριφθεί ή έχει ελλιπή δικαιολογητικά.

Στους απορριφθέντες εκτός από τον αρ. πρωτοκόλλου, το αεμ και τη σχολή, αναφέρεται και ο λόγος απόρριψής τους.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (25/11/2022)

Η Δομή Υποστήριξης Δράσεων Κοινωνικής Ένταξης – ΓΕΦΥΡΑ, με έδρα την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υλοποιεί τη δράση «σπουδά…ΖΩ» που αποτελεί την παροχή διατακτικών σίτισης αξίας διακοσίων πενήντα ευρώ (250,00 €), εφάπαξ, σε κάθε προπτυχιακό πρωτοετή φοιτητή – φοιτήτρια του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, μέλος οικογένειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας.

 Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την δράση και την υποβολή των αιτήσεων ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.gefyra.com.gr/drasi/parohi-diataktikon-sitisis-se-proptyhiakoys-protoeteis-foitites-foititries-toy-akadimaikoy

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ (25/11/2022)

 Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα για τη Σίτιση Πανεπιστημιούπολης Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο excel θα βρείτε 4 φύλλα. Το 1ο φύλλο περιέχει τις εγκεκριμένες αιτήσεις που κατατέθηκαν μέσω email (sitisi@emt.ihu.gr) , το 2ο φύλλο περιέχει τις εγκεκριμένες αιτήσεις που κατατέθηκαν μέσω της εφαρμογής σίτισης ( https://sitisi.ihu.gr/ ) , το 3ο φύλλο περιέχει τις απορριπτέες αιτήσεις που κατατέθηκαν μέσω email (sitisi@emt.ihu.gr) καθώς και τις αιτήσεις που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά, και το 4ο φύλλο περιέχει τις αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά που κατατέθηκαν μέσω της εφαρμογής σίτισης ( https://sitisi.ihu.gr/ ) .

Όλοι οι φοιτητές βάσει του αρ. πρωτοκόλλου που τους έχει αποσταλεί θα ελέγξουν αν η αίτησή τους έχει εγκριθεί ή απορριφθεί ή έχει ελλιπή δικαιολογητικά.

Στους απορριφθέντες εκτός από τον αρ. πρωτοκόλλου, το αεμ και τη σχολή, αναφέρεται και ο λόγος απόρριψής τους.

 Όσες αιτήσεις εξακολουθούν να έχουν ελλιπή δικαιολογητικά δίνεται τελευταία προθεσμία στους φοιτητές να τα προσκομίσουν μέχρι τις 29/11/2022 στις 23.59 διαφορετικά δεν θα είναι ούτε στα τελικά αποτελέσματα που θα αναρτηθούν στις 30/11/2022 και θα τεθούν σε ισχύ από 01/12/2022.

 Για τις αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά όσοι κατέθεσαν αίτηση μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sitisi@emt.ihu.gr να αποστείλουν τα υπολειπόμενα δικαιολογητικά στην εν λόγω διεύθυνση ΕΝΩ όσοι κατέθεσαν αίτηση μέσω της νέας εφαρμογής που μπήκε σε λειτουργία, να επισυνάψουν τα υπολειπόμενα δικαιολογητικά ΜΟΝΟ μέσα στην εφαρμογή με τον τρόπο που σας έχει υποδειχτεί μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ (10/11/2022)

 Παρακαλούνται οι φοιτητές που δεν έχουν προσκομίσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις αιτήσεις ΣΙΤΙΣΗΣ του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 να προβούν άμεσα στην διεκπεραίωση τους διότι διαφορετικά δεν θα είναι στις λίστες σίτισης που θα ισχύσουν από 01/12/2022.

Στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο excel θα βρείτε 2 φύλλα. Το 1ο φύλλο περιέχει τις αιτήσεις με ελλειπή δικαιολογητικά που κατατέθηκαν μέσω email (sitisi@emt.ihu.gr) και το 2ο φύλλο  περιέχει τις αιτήσεις με ελλειπή δικαιολογητικά που κατατέθηκαν μέσω της εφαρμογής σίτισης (  https://sitisi.ihu.gr/ ).

Όλοι οι φοιτητές βάσει του αρ. πρωτοκόλλου που τους έχει αποσταλλεί μπορούν να ελέγξουν αν η αίτησή τους έχει ελλειπή δικαιολογητικά ή όχι.

 Όσοι κατέθεσαν αίτηση μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sitisi@emt.ihu.gr  να αποστείλουν στην εν λόγω διεύθυνση τα υπολειπόμενα δικαιολογητικά ΕΝΩ όσοι κατέθεσαν αίτηση μέσω της νέας εφαρμογής που μπήκε σε λειτουργία, να επισυνάψουν τα υπολειπόμενα δικαιολογητικά ΜΟΝΟ μέσα στην εφαρμογή με τον τρόπο που σας έχει υποδειχτεί μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

Καταληκτική ημερομηνία για την διεκπεραίωση των αιτήσεων είναι στις  24/11/2022 διότι στις 25/11/2022 θα ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα.

 Υπενθυμίζεται ότι καμία αίτηση δεν πρόκειται να εγκριθεί εάν δεν συνοδεύεται από ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΡΑΙΤΗΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (10/11/2022)

 Ανακοινώνεται πως από σήμερα 10/11/20222 έως και 17/11/2022 θα ανοίξει εκ νέου το πληροφοριακό σύστημα του στεγαστικού επιδόματος για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται να καταθέσουν αίτηση συγκατοίκησης για να τους χορηγηθεί το αυξημένο στεγαστικό επίδομα κατά 500 ευρώ (2.000 ευρώ στο σύνολο). Οι υπόλοιποι φοιτητές που έχει εγκριθεί η αίτηση τους θα τους χορηγηθεί το στεγαστικό επίδομα των 1.500 ευρώ.

Οι πληροφορίες που πρέπει να συμπληρωθούν στο πληροφοριακό σύστημα είναι επιγραμματικά οι παρακάτω:

α) αριθμός της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας του συγκατοικούντος φοιτητή, 

β) Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) του συγκατοικούντος φοιτητή, 

γ) Αριθμός Φορολογικού Μητρώου ( Α.Φ.Μ.) του προσώπου, όπως έχει δηλωθεί στο μισθωτήριο του συγκατοικούντος φοιτητή.   

 Παρακάτω επισυνάπτεται η σχετική εγκύκλιος που προσδιορίζει ποιες πληροφορίες πρέπει να συμπληρωθούν με λεπτομέρειες σχετικά με τον συγκατοικούντα φοιτητή αλλά και σε ποιες περιπτώσεις τηρούνται τα απαραίτητα κριτήρια για να εγκριθεί η αίτηση συγκατοίκησης.

 εγκύκλιος

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ(02/11/2022)

Ανακοινώνονται τα τελικα αποτελέσματα για τη Στέγαση Πανεπιστημιούπολης Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο excel θα βρείτε 4 φύλλα. Το 1ο φύλλο περιέχει τους επιτυχόντες στο σύνολο, το 2ο φύλλο περιέχει τους προτπυχιακούς επιτυχόντες, το 3ο φύλλο περιέχει τους επιτυχόντες Β' Κύκλου σπουδών (μεταπτυχιακοί-διδακτορικοί φοιτητές) και το 4ο φύλλο περιέχει τους απορριφθέντες. Η κατάταξη τους έχει γίνει βάσει της μοριοδότησης που έχει θεσπιστεί σύμφωνα με τον Κανονισμό των Φοιτητικών εστιών του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Όλοι οι φοιτητές βάσει του αρ. πρωτοκόλλου που τους έχει αποσταλλεί θα ελέγξουν αν η αίτησή τους έχει εγκριθεί ή απορριφθεί.

Στους απορριφθέντες εκτός από τον αρ. πρωτοκόλλου, το αεμ και τη σχολή, αναφέρεται και ο λόγος απόρριψής τους.

Αποτελέσματα τελικά Στέγασης 2022 (xlsx)

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (24/10/2022)

 Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα για τη Στέγαση Πανεπιστημιούπολης Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο excel θα βρείτε 4 φύλλα. Το 1ο φύλλο περιέχει τους επιτυχόντες στο σύνολο, το 2ο φύλλο περιέχει τους προτπυχιακούς επιτυχόντες, το 3ο φύλλο περιέχει τους επιτυχόντες Β' Κύκλου σπουδών (μεταπτυχιακοί-διδακτορικοί φοιτητές) και το 4ο φύλλο περιέχει τους απορριφθέντες. Η κατάταξη τους έχει γίνει βάσει της μοριοδότησης που έχει θεσπιστεί σύμφωνα με τον Κανονισμό των Φοιτητικών εστιών του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Όλοι οι φοιτητές βάσει του αρ. πρωτοκόλλου που τους έχει αποσταλλεί θα ελέγξουν αν η αίτησή τους έχει εγκριθεί ή απορριφθεί.

Στους απορριφθέντες εκτός από τον αρ. πρωτοκόλλου, το αεμ και τη σχολή, αναφέρεται και ο λόγος απόρριψής τους.Όσοι απορριφθέντες έχουν ελλειπή δικαιολογητικά τους δίνεται μια τελευταία διορία μέχρι της 31/10/2022 (όπου θα αναρτηθούν τα τελικά αποτελέσματα) να προσκομίσουν αυτά που απαιτούνται για να επανεξεταστεί η αίτησή τους και αναλόγως να μπουν ή όχι στους επιτυχόντες.

Από αύριο το τμήμα μας θα αρχίσει να ενημερώνει τους φοιτητές που είναι επιτυχόντες να έρθουν να παραλάβουν κλειδί και να τακτοποιηθούν σε δωμάτιο.Σημαντική υπενθύμιση είναι πως ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι επιτυχόντες οφείλουν να προσκομίσουν εκτυπωμένα όλα τα δικαιολογητικά που κατέθεσαν μέσω email στο stegasi@emt.ihu.gr είτε μένουν για πρώτη φορά στις εστίες είτε μένουν από προηγούμενα έτη.

Αποτελέσματα προσωρινά Στέγασης 2022 (xlsx)

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (18/10/2022) 

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρωτοετείς φοιτητές και μη πρωτοετείς που δεν κατέθεσαν αίτηση έως 22/09/2022, να υποβάλλουν αίτηση ΣΙΤΙΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω καινούριας εφαρμογής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. που θα χρησιμοποιηθεί πρώτη χρονιά στον παρακάτω σύνδεσμο:
                                https://sitisi.ihu.gr/ 

Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής δυσκολεύεται στην διαδικασία κατάθεσης αίτησης σίτισης μέσω της εφαρμογής μπορεί να προσέλθει στο γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας για να βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση της αίτησης του υπό την προϋπόθεση να έχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή σε αφαιρούμενο δίσκο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουν αίτηση σίτισης οι φοιτητές μέσω της εν λόγω εφαρμογής είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής τους από την αρμόδια γραμματεία τους, να τους έχει αποσταλεί δελτίο ενεργοποίησης και να έχουν ενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους. Για την σωστή κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών μπορείτε να συμβουλευτείτε το επικαιροποιημένο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης» στο οποίο προστέθηκε μια σύντομη περιγραφή της εφαρμογής και κάποιες σύντομες οδηγίες. Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 31η Οκτωβρίου 2022 και ώρα 23.59 η οποία θα τηρηθεί αυστηρά. Υπενθυμίζουμε ότι πέραν αυτής της ημερομηνίας η εφαρμογή θα είναι κλειστή και δεν θα είναι δυνατόν να κατατεθεί καμία αίτηση.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΩΣΤΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ
 

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (28/9/2022) 

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρωτοετείς φοιτητές και μόνο, να υποβάλλουν αίτηση ΣΙΤΙΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω καινούριας εφαρμογής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. που θα χρησιμοποιηθεί πρώτη χρονιά από τους πρωτοετείς φοιτητές στον παρακάτω σύνδεσμο:
  https://sitisi.ihu.gr/

Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής δυσκολεύεται στην διαδικασία κατάθεσης αίτησης σίτισης μέσω της εφαρμογής μπορεί να προσέλθει στο γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας για να βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση της αίτησης του υπό την προϋπόθεση να έχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή σε αφαιρούμενο δίσκο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουν αίτηση σίτισης οι φοιτητές μέσω της εν λόγω εφαρμογής είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής τους από την αρμόδια γραμματεία τους, να τους έχει αποσταλεί δελτίο ενεργοποίησης και να έχουν ενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους. Για την σωστή κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών μπορείτε να συμβουλευτείτε το επικαιροποιημένο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης» στο οποίο προστέθηκε μια σύντομή περιγραφή της εφαρμογής και κάποιες σύντομες οδηγίες. Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 31η Οκτωβρίου 2022 και ώρα 23.59 η οποία θα τηρηθεί αυστηρά. Υπενθυμίζουμε ότι πέραν αυτής της ημερομηνίας η εφαρμογή θα είναι κλειστή και δεν θα είναι δυνατόν να κατατεθεί καμία αίτηση.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ_ΣΙΤΙΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗ_2022

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (26/9/2022) 

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρωτοετείς φοιτητές και μόνο, να υποβάλλουν αίτηση ΣΤΕΓΑΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, σκαναρισμένα και σε pdf μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegasi@emt.ihu.gr. Στην ιστοσελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας Καβάλας (http://www.teikav.edu.gr/portal/index.php/el/home/students/student-care) θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή η Αίτηση Στέγασης(παρακαλείσθε για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων), και το «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης». Η αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή. Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 16 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 23.59 ή οποία θα τηρηθεί αυστηρά. Υπενθυμίζουμε ότι δεν θα αξιολογηθεί καμία αίτηση πέραν της παραπάνω προθεσμίας καθώς επίσης και αιτήσεις μη πρωτοετών φοιτητών. Αναλυτικές οδηγίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και για τον τρόπο συλλογής και κατάθεσής τους παρατίθενται στο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης» το οποίο συντάχθηκε από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας. Όσον αφορά τη βεβαίωση σπουδών επειδή είναι πιθανόν να αργήσει η αποστολή της στους πρωτοετής φοιτητές από τις αρμόδιες γραμματείες, μπορούν οι φοιτητές να αποστείλουν την αίτηση και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά σε αρχικό στάδιο και όταν την παραλάβουν να την αποστέλλουν και αυτήν συμπληρωματικά.

ΑΙΤΗΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗΣ_2022 (DOC)

ΑΙΤΗΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗΣ_2022 (PDF)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ_ΣΙΤΙΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗ_2022

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (15/9/2022)

Δελτίο Τύπου
Η Πρεσβεία της Ελβετίας στην Αθήνα ανακοινώνει ότι η Ελβετική Συνομοσπονδία προσφέρει υποτροφίες μέσω της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Υποτροφιών για Ξένους Φοιτητές (FCS) για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.
Οι υποτροφίες απευθύνονται σε ερευνητές από όλα τα επιστημονικά πεδία που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Ελβετία και αφορούν ερευνητικά προγράμματα ενός έτους σε επίπεδο διδακτορικών ή μετα-διδακτορικών σπουδών, καθώς και διδακτορικά προγράμματα. Επίσης προσφέρονται υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς των Τεχνών.
Οι όροι υποβολής αιτήσεων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: www.sbfi.admin.ch/scholarships_eng.
Πριν από την υποβολή αίτησης, οι υποψήφιοι πρέπει να εξασφαλίσουν ότι το σχέδιο σπουδών τους ή το ερευνητικό τους πρόγραμμα θα μπορούν να πραγματοποιηθούν στο Πανεπιστήμιο, στο Πολυτεχνείο ή στο επιλεγμένο ATEI, επικοινωνώντας εκ των προτέρων με έναν υπεύθυνο καθηγητή ή με τη διεύθυνση του μεταπτυχιακού προγράμματος που τον ενδιαφέρει.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την Πρεσβεία (e-mail: athens@eda.admin.ch) για να λάβουν τα έντυπα υποψηφιότητας που θα συμπληρώσουν σε δύο (2) αντίτυπα. Ο πλήρης φάκελος πρέπει να επιστραφεί στην Πρεσβεία μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2022 (σφραγίδα συστημένου ταχυδρομείου ή courier). Δεν θα ληφθούν υπόψη αιτήσεις που υποβλήθηκαν μετά την ημερομηνία αυτή ή ελλιπείς φάκελοι. Δεν θα ληφθεί υπόψη αίτηση από υποψήφιο που έχει διαμείνει στην Ελβετία για περισσότερα από ένα (1) έτος κατά την έναρξη της υποτροφίας.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (15/9/2022)

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές που κατέθεσαν αίτηση για το στεγαστικό επίδομα και απαιτούνται πρόσθετα δικαιολογητικά από την πλατφόρμα και δεν τα έχουν αποστείλει ακόμα, να τα αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegastikoepidoma@emt.ihu.gr. αναγράφοντας τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης με καταληκτική ημερομηνία τις 31 Οκτωβρίου 2022.
Μετά την ημερομηνία αυτή όσες αιτήσεις είναι χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα απορριφθούν.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (6/9/2022)

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 06/09/2022 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 08/09/2022 ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (6/9/2022)

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές που δεν είναι πρωτοετείς και δεν κατέθεσαν αίτηση έως 30 Ιουνίου, να υποβάλλουν αίτηση ΣΤΕΓΑΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, σκαναρισμένα και σε pdf μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegasi@emt.ihu.gr. Στην ιστοσελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας Καβάλας (http://www.teikav.edu.gr/portal/index.php/el/home/students/student-care) θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή η Αίτηση Στέγασης(παρακαλείσθε για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων), και το «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης». Η αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή. Παρακαλείσθε για τη χρήση του ιδρυματικού σας email για την αποστολή των αιτήσεων. Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 22η Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 23.59 .Υπενθυμίζουμε ότι πέραν αυτής της ημερομηνίας καμία αίτηση φοιτητή που δεν είναι πρωτοετής δε θα αξιολογηθεί. Αναλυτικές οδηγίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και για τον τρόπο συλλογής και κατάθεσής τους παρατίθενται στο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης» το οποίο συντάχθηκε από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας.

ΑΙΤΗΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗΣ_2022 (DOC)

ΑΙΤΗΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗΣ_2022 (PDF)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ_ΣΙΤΙΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗ_2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (6/9/2022)

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές που δεν είναι πρωτοετείς και δεν κατέθεσαν αίτηση έως 30 Ιουνίου, να υποβάλλουν αίτηση ΣΙΤΙΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, σκαναρισμένα και σε pdf μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sitisi@emt.ihu.gr. Στην ιστοσελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας Καβάλας (http://www.teikav.edu.gr/portal/index.php/el/home/students/student-care) θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή η Αίτηση Σίτισης(παρακαλείσθε για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων), και το «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης». Η αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή. Παρακαλείσθε για τη χρήση του ιδρυματικού σας email για την αποστολή των αιτήσεων. Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 22η Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 23.59 Υπενθυμίζουμε ότι πέραν αυτής της ημερομηνίας καμία αίτηση φοιτητή που δεν είναι πρωτοετής δε θα αξιολογηθεί. Αναλυτικές οδηγίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και για τον τρόπο συλλογής και κατάθεσής τους παρατίθενται στο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης» το οποίο συντάχθηκε από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας.   

ΑΙΤΗΣΗ_ΣΙΤΙΣΗΣ_2022 (DOC)

ΑΙΤΗΣΗ_ΣITIΣΗΣ_2022 (PDF)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ_ΣΙΤΙΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗ_2022

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ανακοινώνουμε πως το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας  θα παραμείνει κλειστό μέχρι και τις 21/08/2022 (όπως και όλο το Πανεπιστήμιο). Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να αποστέλλετε email στο merimna@emt.ihu.gr ενώ για συμπληρωματικά δικαιολογητικά σχετικά με αιτήσεις σίτισης, στέγασης και στεγαστικού επιδόματος μπορείτε να τα αποστέλλετε στα αντίστοιχα email που έχουν υποδειχθεί σε παλαιότερες ανακοινώσεις αναφέροντας πάντα τον αρ. πρωτοκόλλου της αίτησης σας.

 

Ανακοίνωση για Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2021-2022 (01/07/2022)

Το τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας σας ενημερώνει ότι έχει ανοίξει η πλατφόρμα για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα (https://stegastiko.minedu.gov.gr/). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 29/07/2022.

Έπειτα από την οριστικοποίηση της αίτησης, τα απαιτούμενα από την πλατφόρμα δικαιολογητικά (εάν υπάρχουν) θα αποστέλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο stegastikoepidoma@emt.ihu.gr αναγράφοντας ως θέμα τον εξαψήφιο Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών είναι η 31/8/2022. Μετά  από συνεννόηση που είχαμε με την οικονομική υπηρεσία του ιδρύματος μας ενημέρωσαν πως για την ταχύτερη αποπληρωμή του στεγαστικού επιδόματος στους δικαιούχους συνιστάται χωρίς να είναι υποχρεωτικό ο λογαριασμός τράπεζας που θα δηλωθεί για την καταβολή χρημάτων να ανήκει σε συστημική τράπεζα και όχι σε τράπεζα εξωτερικού ή μη συστημική τράπεζα (τηλ. υπευθύνου οικονομικής υπηρεσίας κ. Πασσαλίδου Όλγα 2510462152). 

Για ερωτήσεις σχετικά με το στεγαστικό επίδομα μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2510462361 τις εργάσιμες ώρες 11.00-13.00 . Στην περίπτωση αποστολής δικαιολογητικών σε διαφορετικό email ή χωρίς τον εξαψήφιο Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης, θα υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις στην επεξεργασία της αίτησης (δυσχέρεια ταυτοποίησης) ή και απόρριψη της αίτησης.

Ένσταση-αίτηση θεραπείας μπορεί να υποβάλλει οποιοσδήποτε αιτείται του στεγαστικού επιδόματος, εντός προθεσμίας ενός μήνα από τη γνωστοποίηση, είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, είτε από την
παρακολούθηση της πορείας της αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του απορριπτικού αποτελέσματος, το οποίο προέκυψε είτε από τον ηλεκτρονικό έλεγχο, είτε από τον έλεγχο των υπηρεσιών
του Ιδρύματος. Η ένσταση-αίτηση θεραπείας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση 
 stegastikoepidoma@emt.ihu.gr αναγράφοντας ως θέμα τον εξαψήφιο Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης και επισυνάπτονται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την απόδειξη των ισχυρισμών του αιτούντος. Οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ιδρύματος μπορεί να ζητήσουν οποιοδήποτε πρόσθετο δικαιολογητικό κρίνουν απαραίτητο για την εξέταση
της ένστασης-αίτησης θεραπείας. Παρακάτω επισυνάπτεται η Αίτηση Ένστασης που πρέπει να συμπληρωθεί.

Ένσταση-αίτηση θεραπείας (Έντυπο)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ (01/07/2022)

Σχετικα με τις αιτήσεις σίτισης και στέγασης ανακοινώνεται από το τμήμα μας πως όσες αιτήσεις στάλθηκαν μετά τις 30/06/2022 θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα αξιολογηθούν. Όσοι δεν πρόλαβαν την προθεσμία θα περιμένουν να βγει καινούρια ανακοίνωση τον Οκτώβριο για τους νέους φοιτητές όπου και αυτοί θα έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση. Όσοι κάνανε αίτηση και λείπουν δικαιολογητικά (εκκαθαριστικό ή εκκαθαριστικά π.χ.) μπορούν να τα αποστείλουν στο σωστό email αναγράφοντας ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ τον αρ. πρωτοκόλλου της αίτησης τους που τους στάλθηκε. Όσοι δεν πήρανε αρ. πρωτοκόλλου θα περιμένουν αρκετό διάστημα (ίσως και πάνω από ένα μήνα) να τους σταλεί διότι το τελευταίο 2 ήμερο παραλάβαμε τριπλάσιες αιτήσεις από όσες είχαμε λάβει έως τότε.

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ 2021-2022 (30/06/2022)

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ 2021-2022

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/06/2022

Το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας Πανεπιστημιούπολη Καβάλας, στα πλαίσια της πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Διεθνές Πανεπιστήμιο» , θα παραλαμβάνει αποκλειστικά την αίτηση και τα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ipotrofies@emt.ihu.gr με θέμα: Αίτηση ΕΚΟ: "Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου"., Τα απαραίτητα δικαιολογητικά αναφέρονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Σελίδες 6-7) που υπάρχει συνημμένη στην εν λόγω ανακοίνωση. Ως ημερομηνία λήξης κατάθεσης των αιτήσεων ορίστηκε η 30η Ιουνίου του τρέχοντος έτους (30/06/2022)  και ώρα 23:59. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08/04/2022

Παρακαλείσθε, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, όπως υποβάλετε αίτηση ΣΙΤΙΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, σκαναρισμένα και σε pdf μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sitisi@emt.ihu.gr

 

Παρακαλείσθε για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων. Η αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή. Παρακαλείσθε για τη χρήση του ιδρυματικού σας email για την αποστολή των αιτήσεων. Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται ως η 30η Ιουνίου 2022 και ώρα 23.59 Αναλυτικές οδηγίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και για τον τρόπο συλλογής και κατάθεσής τους παρατίθενται στο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης» το οποίο συντάχθηκε από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας. 

Ανακοίνωση με πρωτόκολλο

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ_ΣΙΤΙΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗ_2022

ΑΙΤΗΣΗ_ΣΙΤΗΣΗΣ_2022(dpf)

ΑΙΤΗΣΗ_ΣΙΤΗΣΗΣ_2022(doc)

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08/04/2022

Παρακαλείσθε, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, όπως υποβάλετε αίτηση ΣΤΕΓΑΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, σκαναρισμένα και σε pdf μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegasi@emt.ihu.gr. 

Παρακαλείσθε για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων. Η αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή. Παρακαλείσθε για τη χρήση του ιδρυματικού σας email για την αποστολή των αιτήσεων. Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται ως η 30η Ιουνίου 2022 και ώρα 23.59 Αναλυτικές οδηγίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και για τον τρόπο συλλογής και κατάθεσής τους παρατίθενται στο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης» το οποίο συντάχθηκε από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας.

Ανακοίνωση με πρωτόκολλο

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ_ΣΙΤΙΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗ_2022

ΑΙΤΗΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗΣ_2022(dpf)

ΑΙΤΗΣΗ_ΣΤΕΓΑΣΗΣ_2022(doc)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24/02/2022

Ανακοινώνεται η  λίστα ΣΙΤΙΣΗΣ που αφορούν τους ΜΕΤΤΕΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας. Στο παρακάτω αρχείο excel θα βρείτε τους αριθμούς πρωτοκόλλου των αιτήσεων που εγκρίθηκαν. Όλες οι αιτήσεις επεστράφησαν πρωτοκολλημένες στους σπουδαστές και σε συνάρτηση με το ΑΕΜ σας θα επιβεβαιώσετε αν η αίτηση σας εγκρίθηκε ή όχι. Οι εν λόγω σπουδαστές θα μπορούν να σιτίζονται από 01/03/2022 . 

 ΛΙΣΤΑ2022

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15-2-2022

Παρακαλούνται οι εστιαζόμενοι να προσκομίσουν ηλεκτρονικά πιστοποιητικά εμβολιασμού, rapid test, ή νόσησης, στο email της στέγασης stegasi@emt.ihu.gr     

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022.

Παρακαλείσθε, ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, όπως υποβάλετε αίτηση σίτισης για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας και τα παραρτήματα Δράμας και Διδυμοτείχου.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sitisi@emt.ihu.grΣτην ιστοσελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας (http://www.teikav.edu.gr/portal/index.php/el/home/students/student-care) θα βρείτε αναρτημένη σε ηλεκτρονική μορφή και σε μορφή Word την αίτηση (παρακαλώ για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων). Η αποστολή της αίτησης θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή. 

Επίσης, είναι αναρτημένα τα δικαιολογητικά τα οποία πρέπει να υποβάλετε μαζί με την αίτηση (Σας επισημαίνουμε πως τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλονται σε pdf αρχεία).

Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται ως η 19η Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 23.59

 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 1. Ηλεκτρονική αίτηση (αναρτημένη στη σελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας)
 2. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το δήμο (μπορείτε να το αναζητήσετε από την ιστοσελίδα gr)
 3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
 4. Φωτοτυπία ακαδημαϊκής ταυτότητας (αν υπάρχει)
 5. Αποδεικτικό έγγραφο μόνιμης κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ, κλπ)
 6. Αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας (ΟΧΙ ΤΟ Ε1) του τελευταίου οικονομικού έτους (μέσω taxisnet). Το εκκαθαριστικό θα πρέπει να είναι του/των γονέα/γονέων (όταν ο φοιτητής είναι προστατευόμενο μέλος) ή του ιδίου φοιτητή σε περίπτωση που είναι πάνω από 25 ετών με όριο 25.000 ευρώ.
 7. Υπεύθυνη Δήλωση μέσω gr το κείμενο της οποίας θα είναι το ακόλουθο:
 • ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ
 • ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ/Η ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ COVID-19 ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

 1. Βεβαίωση σπουδών για κάθε αδελφό/ή που φοιτά σε ΑΕΙ
 2. Ειδικά για αλλοδαπούς φοιτητές φωτοαντίγραφο διαβατηρίου και άδεια παραμονής
 3. Πιστοποιητικό από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων για φοιτητές οι οποίοι κάνουν χρήση πολυτεκνικής ιδιότητας
 4. Βεβαίωση ανεργίας (στην περίπτωση που κάποιος γονέας δεν εργάζεται)
 5. Πιστοποιητικό Υγειονομικής Επιτροπής (στην περίπτωση ύπαρξης ατόμου ΑΜΕΑ)
 6. Ληξιαρχική πράξη θανάτου (στην περίπτωση φοιτητή με απώλεια ενός ή και των δύο γονέων)
 7. Διαζευκτήριο (στην περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας )

ENTYΠΟ_ΑΙΤΗΣΗΣ_ΣΙΤΙΣΗΣ_ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ_ΕΤΟΣ_2021-2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 7-2-2022

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/2/2022 ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ GOV.GR ΣΤΟ  ΕΜΑΙL merimna@emt.ihu.gr. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 7-2-2022

 Οι διαμένοντες της Φ1, Φ2, Φ3 υποχρεούνται να προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης στο γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας μέχρι τις 09/02/2022.Όσοι εστιαζόμενοι δεν το προσκομίσουν θα υπάρξουν κυρώσεις  σύμφωνα με το νόμο.Οι ανεμβολίαστοι υποχρεούνται να προσκομίζουν δυο φορές την εβδομάδα rapid test διαφορετικά θα αποβληθούν από το δωμάτιο.

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φοιτητές της Πανεπιστημιούπολης Καβάλας-Δράμας-Διδυμοτείχου

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι έχουν ανακοινωθεί οι τελικές λίστες ΣΤΕΓΑΣΗΣ και ΣΙΤΙΣΗΣ στη σελίδα στο Facebook. Τη Δευτέρα οι λίστες θα ανακοινωθούν και στην επίσημη σελίδα του τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας

Στην περίπτωση που υπάρχουν κάποια προβλήματα παρακαλώ στείλτε στο αντίστοιχο mail με θέμα τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Θέλω να σας ενημερώσω επίσης ότι όσοι πρέπει να παραδώσουν δωμάτιο (για διάφορους λόγους όπως υπέρβαση ορίου φοίτησης, απόκτηση πτυχίου και άλλα) θα πρέπει να παραδώσουν το δωμάτιο ως Πέμπτη 23/12/2021 και αυτό γιατί θα πρέπει να παραδοθούν κλειδιά στους νέους δικαιούχους, μιας και όσοι παραδώσετε δε δικαιούστε ΣΤΕΓΑΣΗ. Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή ότι η μη συμμόρφωση επιφέρει διοικητικέςνάκληση της ιδιότητας του φοιτητή ) και ποινικές ευθύνες. Έχει δοθεί εντολή στους υπαλλήλους της φοιτητικής μέριμνας και της τεχνικής υπηρεσίας να ανοίξουν τα δωμάτια των μη δικαιούχων από τις 15/01/2022 και έπειτα και να τα αδειάσουν (τα πράγματα των μη δικαιούχων θα τοποθετηθούν σε κασόνια και θα μεταφερθούν στο υπόγειο). Κάνω επίκληση στη φιλοτιμία όλων να συμμορφωθείτε με τους νόμους και τους κανονισμούς των Εστιών

 

Οι παρακάτω αριθμοί πρωτοκόλλου έχουν εγκριθεί για σίτιση στις πόλης Καβάλα Δράμα και Διδυμότειχο.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα πρέπει να στείλετε e-mail στο sitisi@emt.ihu.gr

Αν έχετε αριθμό πρωτοκόλλου θα τον αναφέρετε στο θέμα του e-mail.

Λίστα με τους αριθμούς πρωτοκόλλου:

Λίστα_με_αρ_πρωτοκόλλου

 

----------------------------------------------------

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο παρακατω αρχείο Word υπάρχει η λίστα με τα άτομα τα οποία δικαιούνται ΣΤΕΓΑΣΗ. Στην περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα να σταλεί email στο stegasi@emt.ihu.gr, στο θέμα να αναγράφετε ο αριθμός πρωτοκόλλου (στην περίπτωση που έχετε αριθμό) για την εύκολη διεκπεραίωση του αιτήματός σας

Τα αιτήματα θα εξεταστούν εώς τις 23:59 τη Δευτέρα 20/12/2021. Οποιοδήποτε αίτημα πέραν της λήξης θα θεωρείται εκπρόθεσμο και δεν θα εξυπηρετείται. 

Λίστα_Στέγασης

-------------------------------------------------------
 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 9-12-2021

Ανακοινώνονται οι τελικές λίστες ΣΙΤΙΣΗΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας (Καβάλα, Δράμα, Διδυμότειχο). 

Λίστα_Σίτισης

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 8-12-2021

Όσοι φοιτητές έχουν πρόβλημα με τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ για την ΣΙΤΙΣΗ (εφόσον ελέγξουν ξανά τους αριθμούς πρωτοκόλλου στη σελίδα του Facebook) παρακαλώ ας επικοινωνήσουν στο 2510462300 σήμερα (08/12/2021) μετά τις 8:00 το απόγευμα.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 07-11-2021 παράταση προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων Σίτισης

Λόγω της δυσκολίας αρκετών υποψηφίων να κατανοήσουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην ανακοίνωση του τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας (παρακαλώ για ακόμη μία φορά να διαβάζονται προσεκτικά οι ανακοινώσεις), οι αιτήσεις ΣΙΤΙΣΗΣ θα πάρουν παράταση έως την ΤΕΤΑΡΤΗ 10/11/2021 και ώρα 23:55 (Ισχύει για όλους τους Φοιτητές της Πανεπιστημιούπολης Καβάλας). Οι φοιτητές που έχουν αποστείλει αιτήσεις και τους ήρθε μήνυμα ότι ήταν εκπρόθεσμές θα ενταχθούν στο σύνολο των αιτήσεων επομένως δε χρειάζεται να ξανα στείλουν. Σημειώνεται ότι η έκδοση των αποτελεσμάτων θα καθυστερήσει. Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση ως προς αυτό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29-10-2021

Οι πρωτοετείς φοιτητές που λόγω τεχνικών προβλημάτων  δεν μπορούν να εκδώσουν πάσο, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση σίτισης - στέγασης εναλλακτικά με τη βεβαίωση σπουδών από τη γραμματεία του τμήματός τους και σε δεύτερο χρόνο να προσκομίσουν το φοιτητικό τους πάσο στη φοιτητική μέριμνα.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 19-10-2021

Τα άτομα τα οποία δικαιούνται σίτισης και στέγασης (έχουν κάνει πέρσι αίτηση) θα πρέπει άμεσα (μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021) να αποστείλουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης στο covid19merimna@emt.ihu.gr. Στο email θα πρέπει να αναγράφεται Όνομα, Επίθετο, Πατρώνυμο, ΑΕΜ και Τμήμα.

Στην περίπτωση ανεμβολίαστου φοιτητή θα πρέπει κάθε εβδομάδα να αποστέλλονται στο email τα δύο rapid τεστ τα οποία είναι υποχρεωμένος να διενεργεί.

Το ίδιο θα ισχύει με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δικαιούχων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2020.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Παρακαλείσθε, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, όπως υποβάλετε αίτηση ΣΤΕΓΑΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικάσκαναρισμένα και σε pdf μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegasi@emt.ihu.grΣτην ιστοσελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας Καβάλας (http://www.teikav.edu.gr/portal/index.php/el/home/students/student-care) θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή η Αίτηση Στέγασης, τα Δικαιολογητικά Στέγασης και ο κανονισμός Εστιών (παρακαλώ για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων). Η αποστολή της αίτησης θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή.

Παρακαλείσθε για τη χρήση του ιδρυματικού σας email για την αποστολή των αιτήσεων.

Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται ως η 31η Οκτωβρίου 2021 

 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 1. Ηλεκτρονική αίτηση (αναρτημένη στη σελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας)
 2. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το δήμο (μπορείτε να το αναζητήσετε από την ιστοσελίδα gov.gr)
 3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
 4. Φωτοτυπία ακαδημαϊκής ταυτότητας
 5. Αποδεικτικό έγγραφο μόνιμης κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ, κλπ)
 6. Αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας του τελευταίου οικονομικού έτους (μέσω taxisnet). Το εκκαθαριστικό θα πρέπει να είναι του γονέα (όταν ο φοιτητής είναι προστατευόμενο μέλος) ή του ιδίου φοιτητή σε περίπτωση που είναι πάνω από 25 ετών με όριο 25.000 ευρώ (για τους φοιτητές άνω των 25 ετών αποφασίζει η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου, μετά από πρόταση της Εφορείας για την παροχή στέγασης ή όχι)..
 7. Υπεύθυνη Δήλωση μέσω gov.gr το κείμενο της οποίας θα είναι το ακόλουθο:
 • ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ
 • ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
 • ΑΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ
 • ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ/Η ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ COVID-19 ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

 1. Βεβαίωση σπουδών για κάθε αδελφό/ή που φοιτά σε ΑΕΙ
 2. Ειδικά για αλλοδαπούς φοιτητές φωτοαντίγραφο διαβατηρίου και άδεια παραμονής
 3. Πιστοποιητικό από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων για φοιτητές οι οποίοι κάνουν χρήση πολυτεκνικής ιδιότητας
 4. Βεβαίωση ανεργίας (στην περίπτωση που κάποιος γονέας δεν εργάζεται)
 5. Πιστοποιητικό Υγειονομικής Επιτροπής (στην περίπτωση ύπαρξης ατόμου ΑΜΕΑ)
 6. Ληξιαρχική πράξη θανάτου (στην περίπτωση φοιτητή με απώλεια ενός ή και των δύο γονέων)
 7. Διαζευκτήριο (στην περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας )

Εντυπο_Αίτησης_ΣΤΕΓΑΣΗΣ

 

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Παρακαλείσθε, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, όπως υποβάλετε αίτηση σίτισης για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας και τα παραρτήματα Δράμας και Διδυμοτείχου

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sitisi@emt.ihu.grΣτην ιστοσελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας (http://www.teikav.edu.gr/portal/index.php/el/home/students/student-care) θα βρείτε αναρτημένη σε ηλεκτρονική μορφή και σε μορφή Word την αίτηση (παρακαλώ για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων). Η αποστολή της αίτησης θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή. 

Επίσης σε pdf αρχείο είναι αναρτημένα και τα δικαιολογητικά τα οποία πρέπει να υποβάλλεται μαζί με την αίτηση.

Παρακαλείσθε για τη χρήση του ιδρυματικού σας email για την αποστολή των αιτήσεων.

Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται ως η 31η Οκτωβρίου 2021 

 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 1. Ηλεκτρονική αίτηση (αναρτημένη στη σελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας)
 2. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το δήμο (μπορείτε να το αναζητήσετε από την ιστοσελίδα gov.gr)
 3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
 4. Φωτοτυπία ακαδημαϊκής ταυτότητας
 5. Αποδεικτικό έγγραφο μόνιμης κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ, κλπ)
 6. Αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας του τελευταίου οικονομικού έτους (μέσω taxisnet). Το εκκαθαριστικό θα πρέπει να είναι του γονέα (όταν ο φοιτητής είναι προστατευόμενο μέλος) ή του ιδίου φοιτητή σε περίπτωση που είναι πάνω από 25 ετών με όριο 25.000 ευρώ.
 7. Υπεύθυνη Δήλωση μέσω gov.gr το κείμενο της οποίας θα είναι το ακόλουθο:
 • ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ
 • ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ/Η ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ COVID-19 ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

 1. Βεβαίωση σπουδών για κάθε αδελφό/ή που φοιτά σε ΑΕΙ
 2. Ειδικά για αλλοδαπούς φοιτητές φωτοαντίγραφο διαβατηρίου και άδεια παραμονής
 3. Πιστοποιητικό από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων για φοιτητές οι οποίοι κάνουν χρήση πολυτεκνικής ιδιότητας
 4. Βεβαίωση ανεργίας (στην περίπτωση που κάποιος γονέας δεν εργάζεται)
 5. Πιστοποιητικό Υγειονομικής Επιτροπής (στην περίπτωση ύπαρξης ατόμου ΑΜΕΑ)
 6. Ληξιαρχική πράξη θανάτου (στην περίπτωση φοιτητή με απώλεια ενός ή και των δύο γονέων)

 Διαζευκτήριο (στην περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας )

Εντυπο_Αίτησης

 

 

 Στεγαστικό επίδομα (16/9/2021)

 Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους - δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση έως σήμερα για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, ότι το σύστημα θα επιτρέπει εκ νέου την υποβολή αιτημάτων κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021.

 

Αλλαγή τηλεφώνου επικοινωνίας με τη φοιτητική Μέριμνα (3/9/2021)

Το τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας Πανεπιστημιούπολης Καβάλας ενημερώνει τους φοιτητές και κάθε ενδιαφερόμενο ότι η επικοινωνία με το Τμήμα θα πραγματοποιείται στον τηλεφωνικό αριθμό 2510 462 362 (κ. Μπάτζιου Κωνσταντίνα).

Επισημαίνεται ότι η διεκπεραίωση των υποθέσεων που αφορούν το τμήμα θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση merimna@emt.ihu.gr

 

 

Ανακοίνωση για Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2020-2021

Το τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας σας ενημερώνει ότι έχει ανοίξει η πλατφόρμα για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα (https://stegastiko.minedu.gov.gr/). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30/07/2021.

Έπειτα από την οριστικοποίηση της αίτησης, τα απαιτούμενα από την πλατφόρμα δικαιολογητικά (εάν υπάρχουν) θα αποστέλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο stegastikoepidoma@emt.ihu.gr αναγράφοντας ως θέμα τον εξαψήφιο Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ελέγχουν καθημερινά για ανακοινώσεις τόσο στη σελίδα του Τμήματος όσο και στη σελίδα του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Η επικοινωνία του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας με τους δικαιούχους θα γίνεται αποκλειστικά στον τηλεφωνικό αριθμό και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τα οποία έχουν δηλωθεί στην πλατφόρμα. Στην περίπτωση αποστολής δικαιολογητικών σε διαφορετικό email ή χωρίς τον εξαψήφιο Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης, θα υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις στην επεξεργασία της αίτησης (δυσχέρεια ταυτοποίησης).

 

 Δωρεάν ιχνηλάτηση Τετάρτη 21/04/2021 και ώρα 12:00 

Την Τετάρτη 21/04 και ώρα 12:00 θα παρευρίσκεται στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για ιχνηλάτηση (στο χώρο του Φουαγιέ του μεγάλου Αμφιθεάτρου) έπειτα από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. Η παρουσία όλων των φοιτητών (εκτός των θετικών κρουσμάτων) προπτυχιακών και μεταπτυχιακών οι οποίοι διαμένουν στις εστίες είναι υποχρεωτική. Θα τηρηθεί ονομαστική λίστα

Καλό είναι οι συνάδελφοι ( διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό) να προσέλθουν και αυτοί για έλεγχο

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 2510462300

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: 

«Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Διεθνές Πανεπιστήμιο»  

Το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας Πανεπιστημιούπολη Καβάλας, στα πλαίσια της πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Διεθνές Πανεπιστήμιο» , θα παραλαμβάνει αποκλειστικά τα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή και σύμφωνα με τις οδηγίες (οι οποίες αναφέρονται στο συνημμένο "ΕΚΟ Δικαιολογητικά. doc") στην ηλεκτρονική διεύθυνση ipotrofies@emt.ihu.gr με θέμα: Αίτηση ΕΚΟ: "Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου". Ως ημερομηνία λήξης κατάθεσης των αιτήσεων ορίστηκε η 12η Απριλίου του τρέχοντος έτους (12/04/2021)  και ώρα 23:59. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΙ.ΠΑ.Ε ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

 Σύμφωνα με:

Α) την υπ΄ Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.:76629/2020 ΚΥΑ (ΦΕΚ 5255/τ. Β΄/28-11-2020) «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020», πεδίο δραστηριότητας 9 «Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.)»,  

Β) του με αρ. πρωτ. 380/07-11-2020 «Παροχή διευκρινίσεων για την εφαρμογή της υπό στοιχεία Δ1α/Γ.Π.οικ.:71342/2020 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Β΄4899)» εγγράφου του Υφυπουργού κ. Διγαλάκη,

Γ) του με αρ. πρωτ. 383/10-11-2020 «Παροχή πρόσθετων διευκρινίσεων για την εφαρμογή της υπό στοιχεία Δ1α/Γ.Π.οικ.:71342/2020 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Β΄4899)» εγγράφου του Υφυπουργού κ. Διγαλάκη,

 η Πρακτική Άσκηση των φοιτητών για το διάστημα από 30 Νοεμβρίου 2020 έως και 7 Δεκεμβρίου 2020 αναστέλλεται.

Παρέκκλιση στην προαναφερόμενη απόφαση μπορεί να υπάρξει μόνο εάν τα Τμήματα, με απόφαση της Συνέλευσής τους, αποδέχονται και αναγνωρίζουν την πρακτική άσκηση που πραγματοποιείται με τηλεργασία και οι φορείς υποδοχής δίνουν αυτή τη δυνατότητα στους φοιτητές για όλη τη διάρκεια του περιορισμού των μετακινήσεων και το βεβαιώνουν εγγράφως.

 Για την πρακτική άσκηση που πραγματοποιείται μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, οι φοιτητές και οι υπεύθυνοι των επιτροπών πρακτικής άσκησης των Τμημάτων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία πρακτικής ΕΣΠΑ.    

 

 


 

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 16/11/2020 και ώρα 11:00 π.μ. - 01:00 μ.μ στο γραφείο του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας Πανεπιστημιούπολης Καβάλας θα διενεργηθούν εκλογές για το φοιτητή - μέλος για την Εφορία Φοιτητικών Εστιών. 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν τη συνημμένη Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση ηλεκτρονικά στο email της Φοιτητικής Μέριμνας ( merimna@emt.ihu.gr ) μέχρι την Τετάρτη 11/11/2020 και ώρα 23:59.

Προϊστάμενος Φοιτητικής Μέριμνας

Χριστοφορίδης Σοφοκλής

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ_ΑίτησηΥποψηφιότητας


 

 

NEO!!!  ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020 -2021

Παρακαλείστε, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, όπως υποβάλετε αίτηση ΣΤΕΓΑΣΗΣ για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, σκαναρισμένα και σε pdf μορφή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση stegasi@emt.ihu.gr. Σε περίπτωση αποστολής αίτησης και δικαιολογητικών σε έντυπη μορφή ή σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση, θα ακυρώνονται. Στην περίπτωση διαπίστωσης ελλιπών ή λανθασμένων δικαιολογητικών, τα νέα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ως απαντητικό email.

Στην ιστοσελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας Καβάλας (http://www.teikav.edu.gr/portal/index.php/el/home/students/student-care) θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή η Αίτηση Στέγασης, τα Δικαιολογητικά Στέγασης και ο κανονισμός Εστιών (παρακαλώ για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων). Η αποστολή της αίτησης θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή.

Παρακαλείσθε για τη χρήση του ιδρυματικού email

Προσοχή! Η υπηρεσία υποχρεούται να σας αποστείλει την αίτησή σας με αριθμό πρωτοκόλλου, για την επιβεβαίωση της παραλαβής της εντός ενός μήνα. Σε περίπτωση που δεν λάβετε την αίτηση πρωτοκολλημένη,  παρακαλείστε να επικοινωνήσετε στο 2510 462300 ή στο email stegasi@emt.ihu.gr

Η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 23η Νοεμβρίου 2020. Δεν θα υπάρξει παράταση

 

Αίτηση Στέγασης 2020

Δικαιολογητικά Στέγασης

Υπευθυνη Δήλωση

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΔΙΠΑΕ


 

ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020 -2021

Σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή της πρωτοκολλημένης αίτησης θα καθυστερήσει λόγω φόρτου εργασίας.


 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΈΝΣΤΑΣΗ

Σε περίπτωση επιθυμίας υποβολής ένστασης επί των αποτελεσμάτων του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος 2019-2020, παρακαλώ όπως συμπληρωθεί το έντυπο  Αίτησης Θεραπείας, το οποίο βρίσκεται συνημμένο, και αποσταλεί στο Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας Καβάλας στο email merimna@emt.ihu.gr

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ


 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020 -2021

Παρακαλείστε, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, όπως υποβάλετε αίτηση σίτισης για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας και τα παραρτήματα Δράμας και Διδυμοτείχου.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, κατά αποκλειστικότητα, ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sitisi@emt.ihu.gr. Στην ιστοσελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας (http://www.teikav.edu.gr/portal/index.php/el/home/students/student-care) θα βρείτε αναρτημένη σε ηλεκτρονική μορφή και σε μορφή Word την αίτηση (παρακαλώ για τη σωστή συμπλήρωση των στοιχείων). Η αποστολή της αίτησης θα πρέπει να είναι σε pdf μορφή. 

Επίσης σε pdf αρχείο είναι αναρτημένα και τα δικαιολογητικά τα οποία πρέπει να υποβάλλετε μαζί με την αίτηση.

Παρακαλείστε για τη χρήση του ιδρυματικού email

Προσοχή! Η υπηρεσία υποχρεούται να σας αποστείλει την αίτησή σας με αριθμό πρωτοκόλλου, για την επιβεβαίωση της παραλαβής της. Σε περίπτωση που δεν λάβετε την αίτηση πρωτοκολλημένη,  παρακαλείστε να επικοινωνήσετε στο 2510 462300 ή στο email sitisi@emt.ihu.gr

Η νέα ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 30η Οκτωβρίου 2020 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΣΙΤΙΣΗΣ (ΟΔΗΓΙΕΣ)

ΑΙΤΗΣΗ_ΣΙΤΙΣΗΣ_2020_2021


 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 2019-2020

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις που αφορούν στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 θα υποβάλλονται από την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 έως και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων https://stegastiko.minedu.gov.gr, στην ειδική εφαρμογή για το στεγαστικό επίδομα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης είναι ο φοιτητής για τον οποίο χορηγείται το επίδομα να είναι Έλληνας υπήκοος ή υπήκοος άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να είναι κάτοχος Ακαδημαϊκής Ταυτότητας σε ισχύ και να είναι και κάτοχος Α.Φ.Μ.. Διευκρινίζεται ότι η υπηκοότητα αφορά μόνο στο πρόσωπο του φοιτητή και όχι στων γονέων ή κηδεμόνων αυτού.

Προσοχή

Αφού διαβάσετε την εγκύκλιο προσεκτικά θα παρακαλούσα η οποιαδήποτε επικοινωνία να γίνει στο mail της μέριμνας. (merimna@emt.ihu,gr)

Πληροφορίες Σοφοκλής Χριστοφορίδης 2510462300

Σύνδεσμος_Εγκυκλίου


 


 

Σχετικά έγγραφα φοιτητών

ΦΕΚ Στεγαστικού Επιδόματος 2016-17
Εγκύκλιος Στεγαστικού Επιδόματος 2017-18

Αίτηση Στέγασης Καβάλα

Αφορά στην έδρα του ΤΕΙ ΑΜΘ στην Καβάλα και συμπληρώνεται από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές οι οποίοι πληρούν τα σχετικά κριτήρια, όπως αναφέρονται στο έγγραφο.


Κατεβάστε το σχετικό αρχείο (doc)
.

Αίτηση Σίτισης Καβάλα

Αφορά στην έδρα του ΤΕΙ ΑΜΘ στην Καβάλα και συμπληρώνεται από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές οι οποίοι πληρούν τα σχετικά κριτήρια, όπως αναφέρονται στο έγγραφο.


Κατεβάστε το σχετικό αρχείο (doc)
.

Αίτηση Σίτισης & Στέγασης Καβάλα

Αφορά στην έδρα του ΤΕΙ ΑΜΘ στην Καβάλα και συμπληρώνεται από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές οι οποίοι πληρούν τα σχετικά κριτήρια, όπως αναφέρονται στο έγγραφο.


Κατεβάστε το σχετικό αρχείο (doc)
.

Αίτηση Σίτισης Δράμα

Αφορά στο Παράρτημα Δράμας και συμπληρώνεται από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές οι οποίοι πληρούν τα σχετικά κριτήρια, όπως αναφέρονται στο έγγραφο.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο (doc).

Αίτηση Σίτισης Διδυμότειχο

Αφορά στο Παράρτημα Διδυμοτείχου και συμπληρώνεται από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές οι οποίοι πληρούν τα σχετικά κριτήρια, όπως αναφέρονται στο έγγραφο.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο (doc).

ΤΕΙ ΑΜΘ

2510462177

2510462148

www.teiemt.gr

info@teiemt.gr

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

2510462328 

2510462317

noc.teikav.edu.gr

noc@teiemt.gr

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

2510462361/362

2510462364

Σύνδεσμος

 sitisi@emt.ihu.gr stegasi@emt.ihu.gr

 

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

2510462151

2510462352

work.teiemt.gr

work@teiemt.gr

Copyright © 2015 - 2016 ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης | Ανάπτυξη ιστοσελίδας: Cloudmate Web Services